СБФ

Синхронизирање на биоенергетското поле на човечкиот организам

Што е СБФ?

Синхронизирање на биоенергетското поле на човечкиот организам.

Во ХЕАЛТЕЧ со помош на СБФ третманите се постигнува ефект на воспоставување на баланс на енергетското поле со негово опоравување.

Оваа метода влијае на бионергетските центри и канали на циркулирање на енергијата во телото.

Единствена технологија во светот која се изведува со помош на машини за енергетска терапија.

СБФ методата ја отстранува секоја блокада од вашето енергетско тело

Хеалтеч SBF третманите успешно делуваат на најтешките и најчестите заболувања.

На тој начин телото се освежува и се оспособува да се врати во нормала со обогатена балансирана енергија.

Заболувања кои може да се третираат со помош на оваа метода

Малигни

Ендокрини

Имунолошки

Респираторни

Гастроинтестинални

Уринарни

Репродуктивни

Дигестивни

Кожни

Невролошки

Психички растројства

 

Телото на човекот не може да функционира и да биде здраво без соодветна енергија.

Енергијата циркулира низ посебни канали на телото и има задача и способност да ја исполнува секоја клетка на човековиот организам. Но и енергетското поле на човекот е ранливо и во тој случај телото трпи промени односно станува подлежно на болести.

Стресот, лошата исхрана, климатските промени, генетски и надоворешни влијанија и др се само неколку причини за дисбаланс на енергетското поле и создавање на несакани блокади. Поради тоа се појавуваат разновидни болести и здравствени проблеми.

Контакт

Локација:

Ул„ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ “ Број 56 - Струмица
2400, Струмица, Северна Македонија

Телефон:

+389 75 298 190